Όροι Χρήσης

Η Mercan Promotion αποτελεί κεφαλαιουχική εταιρία με ΑΦΜ 800840605 και έδρα την Θεσσαλονίκη, Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου 22, 56123.

Το Mercan Print και οι υπηρεσίες του διατίθενται σύμφωνα με τους παρακάτω Όρους και Προϋποθέσεις και τους κανόνες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας. Το e-shop μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο σε περίπτωση οποιαδήποτε αλλαγής ή προσθήκης στους όρους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Για να κάνετε αγορές στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί να παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Ειδικότερα, θα πρέπει να δώσετε το πραγματικό σας όνομα, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), φορολογικά στοιχεία τιμολόγησης και άλλες επιπρόσθετες πληροφορίες που θα σας ζητηθούν. Επιπλέον, θα σας ζητηθεί να παρέχετε τις λεπτομέρειες πληρωμής που δηλώνετε. Οι πληροφορίες αυτές σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται, μεταφέρονται ή πωλούνται σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιβληθεί από Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, το Μercan Print χρησιμοποιεί τεχνολογία Secure Socket Layer (SSL) η οποία κρυπτογραφεί και προστατεύει τα δεδομένα που στέλνετε μέσω του διαδικτύου. Όταν είναι ενεργοποιημένο το SSL, εμφανίζεται ένα λουκέτο αριστερά από το url του www.chicupyoustyle.com, στο οποίο μπορείτε να πατήσετε για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό πιστοποιητικό SSL. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι το url αρχίζει με “https” αντί του κανονικού «http», το οποίο σημαίνει ότι είστε σε ασφαλή λειτουργία.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ – ΜΑΚΕΤΕΣ
Έχετε την επιλογή να ανεβάσετε τη μακέτα σας σε ηλεκτρονική μορφή – έτοιμη προς εκτύπωση – με τις προδιαγραφές που αναφέρουμε. Αν δεν έχετε έτοιμο δημιουργικό, η Mercan, σε συνεργασία με τους φοιτητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, μπορεί να σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ δύο επιλογές δημιουργικού βάση των σαφών αναλυτικών οδηγιών σας. Μετά τον δειγματισμό των δύο αυτών επιλογών, μπορείτε να ζητήσετε να γίνουν αλλαγές έως μία φορά.

ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
1.Η διαδικασία δημιουργίας μακέτας, ξεκινάει εφόσον επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας.
2.Μόλις επιβεβαιωθεί η τελική μορφή της μακέτας, η παραγγελίας σας μπαίνει στο στάδιο εκτύπωσης.
3.Όταν ολοκληρωθεί το στάδιο εκτύπωσης και αποσταλεί η παραγγελία προς εσάς, ενημερώνεστε με email.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από τη βάση μας στη Θεσσαλονίκη. Οι τιμές και τα τιμολόγια είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν τον επίσημο Ελληνικό ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας).

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται στην αποδοχή και τη διαθεσιμότητα του Mercan Print. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο, ο τελικός έλεγχος ποιότητας πριν την αποστολή μιας παραγγελίας να μας αποτρέψει από την αποστολή ενός προϊόντος που δεν πληροί τις προδιαγραφές ποιότητας μας. Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα.
Κάποια προϊόντα μπορεί να είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν αιτήματος, το οποίο σημαίνει ότι παραγγέλνονται στον προμηθευτή μας βάση συγκεκριμένης παραγγελίας του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση το προϊόν θα έχει την ένδειξη «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ». Ειδικές παραγγελίες δεν ακυρώνονται και δεν επιστρέφονται (εκτός σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος).

ΑΚΥΡΩΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας ή αλλαγή διεύθυνσης ή πληρωμής , μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@mercanprint.com. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μέχρι τη στιγμή που ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας είναι στο στάδιο δημιουργικού μέσω e-mail. Μετά από αυτό το σημείο δεν υπάρχει δυνατότητα για ακυρώσεις ή αλλαγές στην παραγγελία σας.